Uporaba te spletne strani je anonimna. Noben osebno določljiv podatek se ne shranjuje, razen, če se za to izrecno odločite.

Izjava o zasebnosti

Kdo smo

Naslov našega spletnega mesta je niprav.si.

Lastnik spletne strani:

Društvo Legebitra
Trubarjeva 76a
1000 Ljubljana
T: 01 430 51 44

Kontakt

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Uporaba spletnega mesta je anonimna. To pomeni, da ni nameščenih nobenih skript, ki sledijo uporabnicam_kom. Strežnik sledi številu obiskov, ne pa tudi, od kje te obiski prihajajo.

Tudi zunaj naše spletne strani uporabnic_kov ne sledimo.

Ob poslani prijavi shranjujemo podatke o dogodku za potrebe statistike. Z vami lahko stopimo v stik le, če je polje o kontaktu izpolnjeno — sicer se prijava shrani kot anonimna.

Kontaktni obrazec

Ob oddaji kontaktnega obrazca se beležijo informacije, ki ste jih vpisali, poleg tega pa tudi podatki o brskalniku.

Prijava na Legebitro

Če izpolnite obrazec prijave na Legebitro, bomo zapisale_i podatke, ki ste jih izpolnili, poleg tega pa tudi podatke o brskalniku. Te podatke zbiramo za potrebe statistike in/ali prihodnje pomoči pri primeru.

Pod vsakim obrazcem se nahaja kratek opis podatkov, ki jih boste poslali, še preden kliknete gumb “Pošlji”. Prijava je možna z ali brez kontaktnih informacij.

Prijave so shranjene na našem strežniku in poslane na Legebitro. Če želite izbris svojih osebno določljivih podatkov s spletne strani ali iz naših baz, nas kontaktirajte. Omenjeno velja samo v primeru neanonimiziranih podatkov.

anonimnost-ikona

This icon means anonymity – no personal data is in use and is not stored.

zaupnost-ikona

This icon means confidentiality – personal data is collected but not passed on to anyone else.

Statistika

Uporabnicam_kom ne sledimo.

S kom delimo vaše podatke?

Nekateri podatki se zbirajo in posredujejo podjetju Google za potrebe zaščite pred vsiljeno pošto (reCaptcha), in sicer na strani kontakt in na 2. koraku prijave (“dopolnitev prijave”). Njihova izjava o zasebnosti je na voljo tu.

Vaše osebno določljive podatke uporabljamo zgolj z namenom, da vas kontaktiramo (v primeru podaje neanomizirane prijave). Anonimizirane in agregirane podatke uporabljamo za zbiranje statistike. Tako obdelane podatke objavljamo v rednih poročilih, objavljenih na naši spletni strani in jih posredujemo regionalnim organizacijam, ki zbirajo podatke o dejanjih iz sovraštva (kot je Evropska komisija, OVSE, …). Ostali podatki posredovani tretjim osebam ali organizacijam samo, če se s tem izrecno strinjate (npr. v procesu prijave na policijo).

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke?

Vaše podatke shranjujemo tri leta, kot naš poslovni arhiv, nato pa jih v roku enega leta anonimiziramo. Podlaga za takšno hrambo je naš zakoniti interes, saj lahko zgolj tako zagotavljamo sledljivost našega dela.

Katere pravice imate glede vaših podatkov?

Če želite izbris svojih osebno določljivih podatkov s spletne strani ali iz naših baz, nas kontaktirajte. Omenjeno velja samo v primeru neanonimiziranih podatkov.

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke?

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju Domovanje, kjer gostuje tudi naša spletna stran. Spletna stran uporablja varno SSL povezavo, ki ščiti vašo zasebnost.